- BRUSSEL - 360º cocktailervaring met videoprojecties, geluid en licht 360º cocktailervaring met videoprojecties, geluid en licht
De beleving is nu geopend in Plein Publiek Brussel! Mis het niet! De officiële verkoop wordt op 7 december om 11.00 uur vrijgegeven
00 DAGEN
00 UREN
00 MINUTEN
00 SECONDEN
Tickets Wachtlijst
 • Immersive Theater

De beleving

Een fasinerende360º cocktailbeleving

Nummers en melodieën vormen ons tot wie we zijn. Welke hebben een rol gespeeld in jouw leven? Welke zijn zo nostalgisch dat ze je nog de rillingen bezorgen? Reis terug in de tijd en ontdek alle klassiekers bij deze gloednieuwe beleving Do You Remember. Een muzikale reis door het verleden die je meeneemt door vier decennia aan muziek door middel van 360° videoprojecties en betoverende geluidsinstallaties. Zing, dans en prikkel je zintuigen met een heerlijke selectie aan themacocktails terwijl je het beste uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s herleeft!

 • - Do You Remember Brussel: Een Cocktailervaring
  Ah, de 70’s, what a time to be alive! Houd je vast en suis naar het tijdperk van de Bee Gees, Bowie, ABBA, en nog veel meer. Van disco tot rock, dans erop los in een interactieve battle. Een verleidende cocktail teleporteert je daarna zo van de bevrijde jaren 70 naar de groovy 80’s.
 • - Do You Remember Brussel: Een Cocktailervaring
  Kom en groove on the rhythms uit het gouden tijdperk! Terwijl je nipt van je heerlijke retromix kunnen je heupen en voeten gewoon niet stil blijven zitten op Madonna & AC/DC. Raak ook betoverd door Whitney Houston die zich met hart en ziel in de strijd der anthems stort. Laat je meenemen op deze nostalgische trip. Here we don’t need roads.
 • - Do You Remember Brussel: Een Cocktailervaring
  Bezoek de glorieuze dagen van boybands, buffalo boots en slaapkamers vol posters van je celebrity crush. Ken je de Macarena nog? Natuurlijk! Show your moves on the dancefloor! Een verfrissende cocktail brengt je naar je eindbestemming van de avond: Y2K!
 • - Do You Remember Brussel: Een Cocktailervaring
  Aan alles komt een eind, maar voordat het zover is, gaan we los alsof het nog 1999 is! We beginnen het nieuwe millenium met een knal en vieren het met je favoriete hits van Britney Spears, Black Eyed Peas, Snoop Dog en meer. Herbeleef de millennial-gekte en channel je innerlijke superster in de ultieme karaoke battle terwijl je proost op een gloednieuw tijdperk!

PRAKTISCHE INFO

Datum: opening 19 januari 2024
Dagen: vrijdag en zaterdag
Openingsuren: 19:30 uur en 21:30
Duur: ongeveer 80 minuten
Locatie: ‘Immersive Theater’ Plein Publiek - ingang via de Stuiversstraat naast de Kunstberg
Minimumleeftijd: iedereen is welkom
Alcoholbeperkingen: er wordt geen alcohol geserveerd aan minderjarigen, mocktails zijn beschikbaar voor deelnemers jonger dan 18 jaar of op verzoek, indien gewenst

De virtuele gastheer voor de avond is Bart Hollanders

Tickets Wachtlijst

Locatie

‘Immersive Theater’ - Rue des Sols / Stuiversstraat 1, 1000 Brussel

Aan de voet van de Kunstberg ligt het majestueuze Dynastiepaleis. Dit imposante gebouw werd tijdens Expo 58 gebruikt als ontvangstruimte voor officiële ceremonies, maar is daarna decennialang buiten gebruik gebleven, todat Plein Publiek het in 2019 overnam. Vandaag de dag nodigen de statige poorten je uit om een bruisende ontmoetingsplaats te betreden waar allerlei evenementen worden georganiseerd. Van fascinerende tentoonstellingen tot bedrijfsevenementen en nachtleven, Plein Publiek heeft door de jaren heen een reputatie vergaard in de Brusselse evenementenscene.

De 360° cocktailbeleving Do You Remember vindt plaats in het Immersive Theater, de veelzijdige 360° ruimte van Plein Publiek. In deze volledig aanpasbare ruimte met de nieuwste technologie ervaar je betoverende videomapping en prachtig geluid. Kom langs en maak je klaar om ondergedompeld te worden in een andere dimensie!


Krijg aanwijzingen
Location

VEELGESTELDE VRAGEN

Nog vragen?
Misschien vind je hier het antwoord

Bekijk veelgestelde vragen

Beoordelingen

Wat mensen vinden van de ervaring

4.8 out of 5 stars

 • Julie

  Fantastische tijd! Alles was erg goed georganiseerd; de cocktails waren erg origineel in hun presentatie en erg goed. De sfeer was geweldig!

 • MATHILDE

  Ongelooflijke sfeer en concept! We hadden alleen graag gewild dat het langer had geduurd!

 • FABRIZZIO

  Het was echt een leuke ervaring voor mij en mijn familie. De optie van alcoholvrije cocktails was een pluspunt!

 • BELINDA

  Een geweldige tijd, feestelijk en levendig zoals het hoort. Top personeel. Ik zou het zeker aanraden!

 • DAPHNÉ

  Ongelooflijk! Een geweldige ervaring die ik graag nog eens zou doen!

 • LUDIVINE

  Schitterende onderdompeling en veel herinneringen die terugkomen. Om nog eens te doen!

 • Amandine H.

  Geweldige tijd! Geweldige sfeer! Geweldige ervaring! Zou het zeker nog eens doen!

 • Joffrey D.

  We hadden een geweldige tijd!

 • Jay D.

  Mooie reis in muziek en smaak!

Organisatoren
Geproduceerd door Immersive Theater

Immersive Theater, gevestigd in Brussel en Antwerpen, is een organisatie met een missie om een revolutie te ontketenen in de enterainmentbranche in jouw stad. Immersive Theater combineert expertise op het gebied van evenementenplanning en restaurantervaring met nieuwe 360º technologie, waardoor de mooiste verhalen kunnen worden verteld op nooit eerder vertoonde wijze.

<span>Geproduceerd door Immersive Theater</span> organizer
In samenwerking met Fever

Fever is een toonaangevend wereldwijd platform voor entertainment ontdekking dat sinds 2015 een frisse wind laat waaien door de entertainmentwereld: elke maand inspireert het platform meer dan 40 miljoen personen om de beste ervaringen in hun stad te ontdekken.

Fever helpt organisatoren van evenementen om fantastische ervaringen te creëren, met succesvolle voorbeelden zoals de 'Candlelight Concert Series', een reeks concerten die werd bijgewoond door meer dan 1 miljoen gasten, 'Stranger Things: The Drive-Into Experience' in Los Angeles of de 'Mad Hatter G&T Party' in verschillende steden in de Verenigde Staten.

Miljoenen maandelijkse klanten in de Verenigde Staten kunnen bevestigen dat Fever content van topkwaliteit biedt aan de bezoekers van hun steden. Het Fever-platform verwerkt jaarlijks miljoenen tickets voor tienduizenden evenementen en haalt een score van 4,8 sterren op 5 in de Apple App Store.

Fever is een Amerikaans bedrijf met een team van meer dan 350 medewerkers. Het is aanwezig in meer dan 50 steden, met kantoren in New York, Los Angeles, Chicago, Londen, Parijs, Madrid en Barcelona. Fever wordt gesteund door toonaangevende institutionele investeerders, waaronder Rakuten Capital, AccelPartners, Fidelity en Atresmedia.

<span>In samenwerking met Fever</span> organizer

 

Do You Remember?

Georganiseerd door

 

Immersive Theater

 

Fever